Benvinguts al Port de Mataró -Dijous, 4 de juny de 2020

Avisos

Resolució d’ajudicació per cobrir un lloc de treball de mariner/a

 Adjuntem la documentació »

Publicació de dues noves ofertes de treball

Adjuntem la documentació de les noves ofertes de treball

CPM001-20 - Responsable d'atenció a l'usuari »

CPM003-20 - Responsable jurídic/a »

 

 

Nous concursos d’obres i serveis al Port de Mataró

 Enllaç al portal del contractant amb informació sobre els concursos del Port

Llegeix més...

transit

 

Diumenge 6 d’octubre de 2019, es celebrarà la prova esportiva Ironman Barcelona, entre Calella i Montgat. Per aquest motiu, la carretera N-II quedarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h aproximadament.

 

En el tram de Mataró s’habilitarà un carril només en sentit Barcelona des de la rotonda de la Marinada de Llavaneres fins el carrer de Floridablanca, entre el carrer de Sant Felicià (sortida del Cargol) fins a l’avinguda de Jaume Recoder. També a la Porta Laietana entre el camí Ral i l’accés a l’autopista C-31D. Es preveu que a Mataró s’obri la circulació cap a les 17 hores.

Autopista-Variant:

  • La sortida 104 de la C-32 “N-II Girona” sentit Girona quedarà tallada a l’autopista, i els vehicles estaran obligats a circular fins a Sant Andreu de Llavaneres, per on circulant fins el camí del Pla de la Torreta es podrà accedir a la rotonda de la Marinada i arribar fins a Mataró.
  • La sortida número 95 “Mataró Sud” de la C-32 (ramal C-31D que desemboca a la Porta Laietana) quedarà tallada a la sortida Camí del Mig-Riera d’Argentona. Les úniques sortides de la variant-autopista C-32 a Mataró seran “Mataró Oest” i “Mataró Nord”.

Ciutat:

  • La Via Sèrgia quedarà tallada a la carretera N-II. Per aquest motiu, els vehicles provinents de la C-60 / B-40 que arribin a Mataró hauran de desviar-se prèviament.
  • L’accés al Polígon Industrial del Rengle quedarà restringit en el perímetre delimitat entre el c. de la Bobinadora, la Via Sèrgia i la N-II. Serà possible la sortida d’aquest sector en tot moment, però no l’entrada quedarà restringida a moments puntuals, des de la Riera d’Argentona.
  • No es podrà accedir al Passeig Marítim ni al Port des de la Porta Laietana. L’accés i la sortida al passeig Marítim i al Port només es podrà efectuar pel Cargol (carrer de Sant Felicià) o bé per Sant Simó.
  • No es podrà accedir al polígon del Rengle des de la N-II (Ctra. de Barcelona). El polígon del Rengle que quedarà sense sortida, només es podrà accedir des del Passeig Marítim i pel Passeig de la Marina.
  • Els carrers compresos entre l’avinguda del Maresme, avinguda d’Ernest Lluch- carrer de Marina, d’Isaac Peral i de Juan de la Cierva no tindran accés des de la N-II.
  • L’estacionament de l’estació de Rodalies quedarà sense sortida, pel que s’ha de preveure enretirar el vehicle estacionat prèviament al tancament.
  • L’accés de vianants per creuar la carretera N-II a nivell es veurà interromput durant el transcurs dels ciclistes en els diferents punts, pel que s’haurà de cercar els passos subterranis.
  • Afectacions parades de transport públic: La parada “Estació RENFE” costat mar quedarà anul·lada. Només serà operativa la parada costat muntanya.

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   LOGO ISO 14.001 grande número   LOGO ER 9000QUALITAT AmbNumero BN Casero

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d'estiu d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 12:30h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

decaleg-banner

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.