Si no pot veure correctament aquest e-mail, premi aquí

L’hotel Atenea Port Mataró, encara la recta final
   
L’alcalde va presidir la visita oficial de les obres de l’hotel, el primer quatre estrelles de la ciutat.
    més informació »
El Port de Mataró ha rebut la certificació ISO 9001 per la gestió de qualitat en els serveis que ofereix
   
El Consorci Port de Mataró, pioner en aspectes mediambientals, ha rebut la certificació ISO 9001 que atorga AENOR per la seva capacitat per proporcionar de forma coherent els serveis tant als usuaris com als ciutadans.
    més informació »
Gran èxit de la Jornada de Salvament Marítim a les instal·lacions del port
   
La Asociación de Navegantes de Recreo, ANAVRE amb la col·laboració de SALVAMENT MARÍTIM han organitzat una sessió formativa pràctica sobre seguretat marítima per la millora de la seguretat dels navegants.
    més informació »
La nova Àrea Tècnica del port
   

El Port ampliarà a ponent l’espai destinat a reparació i manteniment d’embarcacions. El Ple ha aprovat definitivament l’Estudi de detall de la futura àrea tècnica del Port de Mataró.

El document urbanístic, promogut pel Consorci Port de Mataró, concreta com seran les alçades, ocupació i alineacions del nou edifici d’oficines i taller-drassanes que es construirà a la zona de ponent de les instal·lacions.

La nova àrea tècnica s’inclou dins el Pla especial del Port, i és una de les actuacions previstes al Pla Estratègic i Director del port aprovat el setembre de 2009.

Les futures instal·lacions
Una de les principals característiques de la futura àrea tècnica és la capacitat per acollir embarcacions de gran eslora que ara no poden accedir al port actual i farà possible el creixement del sector de manteniment i rehabilitació de grans iots, una de les indústries emergents del sector de la nàutica internacional.

L’àrea quedarà ubicada a la zona de varada de ponent, que es coneix popularment com la Platja de Pequín, una zona on el bany no està permès.

La zona de reparació i manteniment d’embarcacions sorgirà del perllongament de l’espigó de ponent per formar un nou contradic, la creació d’una nova dàrsena a l’oest de la dàrsena pesquera , la formació d’un moll i l’esplanada de treball, i un edifici que contindrà la nau de treballs de pintura, tallers, comerç nàutic i oficines.

L’edifici estarà format per dos volums en forma d’L, un d’una planta pel taller, de 17 metres d’alçada, i l’altre de dues plantes destinat a oficines, de 9 metres d’alçada.

01/06/2011 - 20:00h
Inici del curs d’una i de dues estrelles d’escafandrisme
Organitza: SPAS

10 i 11 de juny
Regata COSTA BRAVA 2011
Organitza: Club Vela Mataró

15/06/2011 - 12:00h
Presentació de les 2es Jornades del Peix i Marisc
Organitza: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme

18/06/2011 - 17:00h
Inici del curs de busseig de nitrox
Organitza: SPAS

19/06/2011 | 08:00h
Campionat de Catalunya d’equips de pesca submarina
Organitza: SPAS

Del 27 al 30 de juny
Curset de pesca submarina del Spas
Organitza: SPAS

La nova màquina escombradora del Port de Mataró ja funciona a ple rendiment deixant les instal·lacions en immillorables condicions higièniques.
www.portmataro.org