Si no pot veure correctament aquest e-mail, premi aquí

punt Vídeo corporatiu del Port de Mataró
   
Vídeo corporatiu del Port de Mataró que es va estrenar en motiu de la visita del Conseller Lluís Recoder a les nostres instal·lacions .
    més informació »
L'Hotel Atenea Port a ple funcionament
   
L'Hotel Atenea Port des de Setmana Santa està en ple funcionament. Des de la seva obertura el passat mes d’abril, l’Hotel Atenea Port Mataró, el primer quatre estrelles de la Ciutat, no ha deixat de captar turistes d'arreu d'Europa, convertint-se en un pol d'atracció sobretot de francesos, alemanys, anglesos i italians. La ubicació de l'Hotel, a primera línia de mar, la tranquil•litat d'un port esportiu i la proximitat amb Barcelona són alguns dels motius pels quals els turistes europeus, que són ja un 67% dels clients de l'Hotel, escullen aquest establiment per passar-hi les seves vacances.
    més informació »
El Conseller Lluís Recoder visita el Port
   
A principis del mes passat, el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, va visitar les instal•lacions del Port i va mantenir una reunió de treball per conèixer de primera mà els temes relatius a la dinamització del Port, les obres d'urbanització dels entorns de l'Hotel, la futura ampliació de les instal•lacions del Port i les mesures de sostenibilitat i mediambientals.
    més informació »
La Festa del Port, tot un èxit de participació
   
El cap de setmana del 8, 9 i 10 de juny les instal•lacions del Port van acollir la Festa del Port, un cap de setmana farcit d’actes per a tota la família que va contribuir a que molta gent descobrís nombroses activitats que es poden portar a terme prop de casa. Un Mercat Mariner disposat davant de la zona comercial amb artesans, cercaviles del mar, jocs infantils, contes, gimcanes i ball amb el grup Xarop de Canya van ser els responsables de l'animació del Port durant els tres dies.
    més informació »
Un any més el Port obté la Bandera Blava
   
El Port de Mataró és un dels vuit ports de la demarcació de Barcelona amb aquesta distinció. La Bandera Blava, que atorga anualment la Fundació Europea d’Educació Mediambiental a través de l’ADEAC a les platges i ports que acompleixin una sèrie de condicions ambientals i d’instal•lacions, ha reconegut, un any més, la gestió mediambiental del Consorci Port Mataró.
    més informació »
La Creu Roja, amb més efectius i millor preparats
   
El Consorci Port de Mataró i la Creu Roja han renovat el conveni que tenen de ja fa uns anys i que té per objectiu fomentar la seguretat marítima a les aigües del Port de Mataró i el seu entorn. Aquest conveni consisteix en l’establiment d’un servei d’assistència i emergència als navegants, a les embarcacions i als banyistes tant del Port com del front marítim de Mataró.
    més informació »
El Port facilita l'aparcament als seus usuaris, campanya d'ajuda al comerç
   
La nova gestió de l'aparcamentAmb el lema "Aparca al Port, els establiments del Port t'obsequiem amb vals d'aparcament" els establiments comercials del Port, juntament amb el Consorci Port de Mataró i l'Ajuntament, han engegat una campanya dirigida als seus clients. Els establiments tant de restauració com locals d'oci, de nàutica, comerços i demés operadors del Port obsequien als seus clients amb vals d'aparcament.
Es tracta d'una campanya que forma part del projecte de dinamització del Port que porta a terme el Consorci, l'Ajuntament i els locals amb l'objectiu que l'aparcament ja no sigui un inconvenient si es vol venir al Port a dinar, a sopar, a fer el vermut o a fer alguna gestió.
El Consorci Port de Mataró facilita els vals d'aparcament als operadors establerts al Port que ho desitgin, a un preu amb una important reducció per tal que a ells no els suposi una gran despesa i puguin adquirir vals per obsequiar als seus clients.
Els locals adherits a la campanya disposen, a la porta d'entrada, d'un adhesiu amb el lema de la campanya.
La disponibilitat i distribució dels vals d'aparcament és responsabilitat dels establiments comercials del Port i està sotmesa al criteri comercial que estableixi cadascun d'ells.

21 de juliol
Fes-te a la Mar. Vela Accessible inclusiva. Organitza Sailability.

22 de juliol
XXIII Travessa nedant al Port. 10.45 h. Curses de 500m i 1000m.

27 de juliol
Ball amb la Banda del Drac. Després dels Focs. Organitza: Ajuntament de Mataró.

29 de juliol
Horitzons d’aigua. Mataró- Alcúdia. Organitza: Horitzons d’Aigua/ Neda el món.

5 i 19 d'agost a les 19:00h
Ruta del Mar (organitza l'IMPEM). Trobada a l'Ermita de Sant Simó.

tots els dissabtes i diumenges de juliol i agost
Sortides Busseig i Curs de Nitrox (organitza Blaumar).

Un dels escenaris de la sèrie "La Riera" de TV3, el Port
Ja és habitual veure a les nostres instal•lacions un gran desplegament de camions, equips tècnics, equips de so, càmeres, gent amunt i avall, actors i actrius.... i és que els localitzadors de "La Riera" han escollit varis racons del Port per gravar-hi alguns capítols.
Ens ha visitat "Far Barcelona",  una goleta amb alumnes d'un programa de formació
Ens ha visitat "Far Barcelona", una goleta amb alumnes d'un programa de formació
"Far Barcelona" ha passat una nit amarrat al Port de Mataró on la seva tripulació, una quinzena d'alumnes d'Aula Oberta, han pogut fer pràctiques de navegació.
Aquesta singladura, que ha recalat al Port de Mataró, forma part d’una projecte conjunt amb Càritas per ajudar a la integració de joves d’entorns socials desafavorits.
L'embarcació, una goleta feta a Noruega l'any 1874 i restaurada a Barcelona fa pocs anys, pertany al Consorci El Far, un centre de referència del mar i el litoral.
racó del manteniment   sostenibilitat i medi ambient
bateria desfetaÉs altament recomanable que no deixeu endollats els cables elèctrics de les embarcacions quan no hi sou, ja que es pot produir un curtcircuit, es pot sobreescalfar i pot provocar que les bateries es facin malbé... i com a conseqüència, pot arribar a provocar una via d'aigua o fins i tot un incendi.   punt blauTingueu en compte les mesures d'estalvi d'aigua, no malgasteu energia, utilitzeu el Punt Blau i l'estació d'aigües de sentina.
veure document »
www.portmataro.org